CINE SUNTEM NOI

despre-noiCezar Stoian – prim solist vocal, membru fondator al formatiei Cezar Band din anul 2000. Licenţiat al Universităţii de Arte „George Enescu” din Iaşi, secţia Pedagogie Muzicala, specializare Instrumentală Vioară, promoţia 2003. Am fost solist vocal pe vas de croazieră “Carnival Cruise Line” (SUA) şi ”Costa Cruise Line” (ITALIA). În Miami, Statele Unite am fost desemnat cel mai talentat solist vocal în cadrul concursului Crew Talent Show organizat de compania Carnival Cruise Line. Am fost de asemenea solist vocal în corul Universităţii de Arte, Cantores Amicitiae in perioada 1999-2009 cu care am înregistrat numeroase albume în genuri diferite: colinde, gospel, muzică populară. Am fost invitat la televiziuni precum TVR Iaşi, Tele M , Etno TV, Favorit TV, Kanal D, etc. Am participat la concursuri internaţionale unde am câştigat numeroase diplome ca interpret.

Cătălina Stoiansolistă vocal şi acompaniament vocal. Am absolvit Liceul de Artă „Octav Băncilă” din Iaşi, secţia Pian şi Canto și sunt licenţiată a Facultății de Litere din Iaşi, secţia Germană-Engleză in cadrul Universității "Al.I.Cuza" din Iași,Promoția 2004

Corneluş Belencheclaviatura. Am absolvit Şcoala Populară de Artă din Iaşi, secţia Pian şi Acordeon în anul 1996. Am fost acordeonist în ansamblul orchestral „Doina Carpaţilor” cu care am desfăşurat numeroase turnee, atât în ţară cât şi în străinătate.

Constantin Irimia – saxofonist. Am absolvit Şcoala Populară de Artă din Iaşi, secţia Saxofon în anul 1997. Am fost saxofonist în ansamblul orchestral „Doina Carpaţilor” cu care am desfăşurat numeroase turnee, atât în ţară cât şi în străinătate.